Música

Cultura

Maria Canyigueral homenatja Frederic Mompou, a l’Auditori

La pianista Maria Canyigueral ofereix avui a l’ Auditori de Girona (18 h, entrada lliure) la preestrena d’un projecte que acabarà estrenant a Londres: Avant-guarding Mompou, un concert amb cançons i danses de Frederic Mompou i peces de compositors de renom inspirades en ell. El projecte, nascut del desig de la solista gironina d’interpretar en concert el cicle de cançons i danses de Frederic Mompou, juntament amb un cicle inèdit de cançons i danses creat especialment per a l’ocasió, ha merescut el premi de l’Arts Council d’Anglaterra (Grant for the Arts) i ha comptat amb la col·laboració de grans noms del panorama musical d’avantguarda, com Joan Magrané, Josep Maria Guix, Víctor Estapé, Anton Garcia Abril, Konstantia Gourzi, Jiri Gemrot, Nicolas Bacri, Moritz Eggert i Joseph Phibbs.

Ara, abans de l’estrena londinenca al maig, es presenta per primera vegada a la capital gironina amb un programa que arrencarà amb les Cançons i danses núm. 3, 5, 6 i 9 i continuarà amb Avant-guarding Mompou, Allegro de concierto op. 46 de Granados i Fantasia op.17 de Schumann.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia