Cinema

Adéu a Higgins

L’actor John Hillerman, conegut entre els espectadors catalans sobretot arran de la sèrie Magnum, va morir dijous a l’edat de 84 anys a Houston (Texas). Segons la seva agent de premsa, Hillerman va morir per “causes naturals”.

A Magnum, que es va estrenar el 1980 i que aquí va emetre TV3 en els seus primers temps, Hillerman va interpretar el paternalista majordom Higgins, ajudant del protagonista principal, interpretat per Tom Selleck. Hillerman havia nascut a Texas, així que va haver de treballar el seu accent per poder interpretar un personatge britànic. El personatge de Higgins va valer a Hillerman un Emmy i un Globus d’Or.

En cinema, Hillerman havia treballat amb directors com Roman Polanski (Chinatown), Peter Bogdanovich (La última sesión, ¿Qué me pasa, doctor?, Luna de papel) i Mel Brooks (Sillas de montar calientes, La loca historia del mundo).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia