Cinema

Neix un festival de cine per a adolescents

Des de demà i fins al dia 19 se celebra a Barcelona la primera edició de Reteena, el Festival Audiovisual Jove de Barcelona. La intenció d’aquest nou certamen és la de convertir-se en un espai de descoberta, reflexió i experimentació de l’audiovisual per a adolescents d’entre 13 i 19 anys.

Durant els dies que dura el Reteena, els cinemes Texas projectaran cinc pel·lícules amb debat posterior. Les pel·lícules giren al voltant del concepte Jove i han estat triades per diferents entitats com ara el festival Docs Barcelona, la Federació Catalana de Cineclubs, l’institut Goethe, Casa Amèrica Catalunya i Cine Àsia, amb l’ajuda d’un comitè format per adolescents. Les pel·lícules triades són La propera pell, d’Isaki Lacuesta i Isa Campo; l’anime L’himne del cor, El parc dels vidres trencats, de Bettina Blümmer; el documental Joana Biarnés, una entre tots, i El soñador, d’Adrián Saba. Les projeccions es complementaran amb una jornada gratuïta de tallers i xerrades a l’Espai Fabra i Coats, el dia 20 d’aquest mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia