Música

Mishima presenta a La Mirona el millor disc català del 2017

El grup barceloní Mishima actuarà aquesta nit a la sala La Mirona de Salt (23 h, 12 i 15 euros), dins la gira de presentació del seu vuitè disc, Ara i res, premiat pels crítics de la revista Enderrock com el millor disc català del 2017.

Justament, Enderrock va presentar ahir a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona un disc col·lectiu d’homenatge a un dels discos més destacats de Mishima, Set tota la vida, en el desè aniversari de la seva publicació. Artistes tan diferents com ara Judit Neddermann, Mazoni, Els Amics de les Arts, Marina Rossell i Xavi Lloses, Joan Miquel Oliver, Paco Loco & Muni, Estúpida Erikah, Senior i el Cor Brutal, Power Burkas, Gener, Joana Gomila, Clara Peya & Pol Fuentes, Salvatge Cor i Mi Capitán han versionat les cançons de Set tota la vida, en un disc que tanquen els mateixos Mishima amb una gravació en directe de Neix el món dintre l’ull, amb Laetitia Sadier (Stereolab).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia