Música

concert musical

Pele Macleod porta la seva ‘Veritat tossuda’ a Girona

El cantant de Mollet del Vallès oferirà demà un concert acústic, en format de duet, a Els Jardins de la Mercè

Pele Macleod es diu, en realitat, Pele Bernial i no és d’Edimburg, sinó de Mollet del Vallès. “El 2009 vaig anar a Escòcia per estudiar anglès i ja en aquell moment em vaig plantejar fer un disc amb cançons meves, perquè ja estava fart de fer versions amb altres grups i amb una orquestra de ball. I el projecte es va consolidar després que, el 2015, anés a Londres per fer un curs de producció i composició”, explica Bernial sobre el naixement del seu alter ego artístic, Pele Macleod, que ara fa un any va debutar amb un interessant disc de pop amb pinzellades de folk –ell mateix toca en el disc instruments com ara la mandolina i l’acordió–, titulat Veritat tossuda (Picap). Pele Macleod presentarà demà diumenge les seves cançons, amb títols com ara Vora el mar, La clau del pany, Gran retorn i Taverna escocesa, en un concert acústic a Els Jardins de la Mercè , de Girona (18 h), amb Gerard Alonso (teclats, veus i acordió). Dissabte vinent, obrirà el concert de Mishima a Granollers.

“Les meves cançons són històries, experiències, sentiments, veritats tossudes... i sinceres”, diu Pele , que vol fer “música elegant i atemporal, que soni musical i que quan la gent escolti una cançó meva digui: quina melodia més maca”. Aquest fan del brit-pop, que va estudiar guitarra al conservatori de Granollers i al del Liceu, va actuar el Sant Jordi passat a Edimburg, convidat per una associació de catalans. Potser li van dir, com a Taverna escocesa, “Alright Macleod! T’esperem, torna aviat, aquí no acaba aquest viatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia