Música

música

novetat discogràfica

“Sento un gran respecte pel Sunset”, afirma Sara Terraza

La cantant presentarà demà el seu primer disc al club gironí, on debutarà amb la seva banda, The Black Sheep

“Sento un gran respecte pel Sunset Jazz Club: és un local emblemàtic i m’agrada molt perquè aposta per la bona música, més enllà de les qüestions comercials”, diu la cantant Sara Terraza , que demà dijous farà la seva estrena al Sunset (22 h, 8 euros), on presentarà el seu EP de debut acompanyada de The Black Sheep, la seva banda habitual: Aleix Cansell, piano; Jordi Pareta, sintetitzador; Tomàs Pujol, baix; Ernest Pipó, guitarra, i Oriol Tonietti, bateria, reforçats en aquesta ocasió amb el saxofonista Pablo Martín.

A pesar del seu parentesc llunyà amb el mestre Ignasi Terraza, la Sara és ben conscient que el seu estil no és el jazz, sinó més aviat “un pop que de vegades tira més cap al soul i altres cap al jazz”, però els seus estudis al Taller de Músics li estan obrint les portes a altres àmbits, com ara la improvisació i l’scat, i no descarta fer el títol superior de jazz. De fet, en directe complementa els sis temes propis de Sara Terraza & The Black Sheep (RGB) –cinc en anglès, un en català– amb “estàndards de jazz adaptats al nostre estil”.

Els darrers mesos, Sara Terraza ha vist compensats tots els esforços amb la seva participació al disc de La Marató de TV3, on va interpretar Els rius del món –adaptació de Many rivers to cross, de Jimmy Cliff– amb les Sey Sisters i el trio WoM. I ara mateix el seu debut té cinc nominacions als premis MIN de la música independent en l’àmbit estatal, la votació popular dels quals acaba divendres: millor artista revelació, millor àlbum, millor àlbum de pop, millor productor (Toni Xuclà) i millor videoclip, per a Lucas Hope, com a realitzador del vídeo de Share your song.

Sara Terraza també actuarà el 3 de març al Teatre de Roses; el 15 d’abril a Els Jardins de la Mercè de Girona, en format reduït, dins de Strenes, i el 29 d’abril al festival Flors i Violes de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda