cultura

L'autèntica evolució de Ley de Faraday

El grup gironí, liderat per Jesús Torrero, publica el seu segon disc

El presentarà el 27 de febrer a Barcelona

El grup gironí de pop rock Ley de Faraday ha publicat el seu segon disc, Estaré ahí, un treball autoproduït que presentarà en directe el 27 de febrer a la sala Music Hall de Barcelona (21 h). Ley de Faraday és el projecte personal del cantant, compositor i músic Jesús Torrero, que a final del 2010 va debutar amb el disc Evolución. “En realitat, l'autèntica evolució és en aquest segon disc, perquè hem millorat molt les harmonitzacions i, en general, les cançons estan molt més treballades, també pel que fa a les lletres, que ara són més madures i tracten temes com ara la superació personal, l'amistat i també l'amor, però d'una manera menys previsible que en el primer disc, que ara trobo massa ensucrat. També els arranjaments sonen ara més moderns”, explica Torrero, que ha compost onze cançons per a aquest segon treball, gravat entre els estudis Tribal Art de Sils i Juglans Music d'Estanyol. El disc està disponible des de l'1 de gener a les principals plataformes digitals i es pot comprar en CD al web del grup.

Ley de Faraday es completa amb Manel Obrero, bateria; Jordi Carles, guitarra; Dani Nierga, baix, i David Canalies, teclats. En la gravació del disc hi va participar també el guitarrista David Fernández i Ricard Vives es va encarregar del baix.

El primer single del disc és Hoy será, “una cançó superenergètica inspirada en la pel·lícula del dia de la marmota: nosaltres podem canviar aquest dia monòton”. El videoclip, dirigit per Massimo Perego, es va gravar a la sala Apolo de Barcelona, amb actors i uns vuitanta extres voluntaris, reproduint l'ambient d'un concert. Ley de Faraday també vol presentar el disc aviat a Girona i portar la seva música arreu de l'Estat espanyol, amb un espectacle molt pensat en tots els seus detalls que accentuï la connexió amb el públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona

Un fons únic i un còmic propi

Ripoll