cultura

Música

Anna Roig i L'Ombre de ton Chien, a Girona

El grup farà demà a l'Auditori un dels últims concerts d'‘Un pas i neu i un pas'

Anna Roig i L'Ombre de ton Chien oferirà demà a l'Auditori de Girona (20 h, 14 euros) el penúltim concert de la llarga gira del seu tercer disc, Un pas i neu i un pas (2014), que el grup penedesenc tancarà el dia 17 a Vilanova i la Geltrú. En aquest espectacle, amb direcció escènica de Pako Merino i Diego Lorca (Titzina Teatro), el grup ha utilitzat recursos inèdits: “Jo no parlo en tot el concert i deixo que les cançons parlin per si soles, amb alguns elements visuals molt senzills”, explica Anna Roig, que estava acostumada a parlar força en directe, des dels temps en què s'esforçava a fer més entenedors els clàssics francesos amb què va començar. El grup va celebrar l'any passat el desè aniversari amb un espectacle especial i un EP amb quatre versions com ara Johnny, tu n'es pas un ange, d'Édith Piaf.

El quintet ha perdut el seu guitarrista i productor Magí Batalla –substituït a la guitarra per Guillem Callejón–, que ara viu al Brasil, i això obre noves perspectives: “No sé cap a on anem, però sí que sé que la idea de senzillesa d'Un pas i neu i un pas ens ha marcat força. Això no vol dir que no tornaré a parlar mai més en escena, però he descobert que la proximitat per compartir música i emocions es pot assolir de moltes maneres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia