cultura

teatre

El III Llibràlegs porta el teatre a les biblioteques

La tercera edició de Llibràlegs, una proposta de Temporada Alta que porta el teatre a les biblioteques, comença avui a la Carles Rahola amb les actuacions de Meritxell Yanes i Cristina Cervià (20.30 h). El cicle, promogut dins el festival de teatre de tardor de Girona el 2014, proposa una trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus respectius personatges a diverses biblioteques de la ciutat. En les dues primeres experiències, el projecte va ser dirigit pel dramaturg Jordi Prat, al qual pren el relleu aquest any la companyia Mentidera Teatre, encapçalada per Marilia Samper. El plantejament de Llibràlegs, però, manté la seva essència: un espectacle creat especialment per a les biblioteques amb l'objectiu de potenciar l'acte d'escoltar i en què el pes de l'acció se cenyeix, per tant, estrictament a la interpretació i al text, sense llums, sense so i quasi sense atrezzo, per tal que els dels llibres i la paraula en siguin l'element essencial.

Els Llibràlegs d'aquest any seran interpretats per Cristina Cervià i Meritxell Yanes, dirigides per Marialia Samper, i llegiran textos de Cristina Clemente, la mateixa Samper, Pere Riera i Joan Yago. El cicle passarà, a més de la biblioteca Rahola, avui, per l'Antònia Adroher (9 de novembre), Salvador Allende (dia 16), Ernest Lluch (dia 23) i Just Manuel Casero del Pont Major (dia 30).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia