La Biblioteca de l'Olleria rep un premi per les seues activitats d'animació lectora

La Biblioteca de l'Olleria ha estat una de les distingides dins de l'edició 2009 dels premis Maria Moliner a l'animació lectora. Els guardons, que enguany compleixen la seua XII edició, són concedits pel Ministeri de Cultura, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña, entre els municipis de menys de 50.000 habitants.

La biblioteca municipal de l'Olleria, que es va inaugurar a octubre del 2008, rebrà com a premi un lot bibliogràfic de 200 llibres, principalment de temàtica infantil i juvenil.

Periòdicament des de la biblioteca es realitzen activitats d'animació lectora en col·laboració amb els centres escolars, per tal de fomentar des de l'infantesa l'afició pels llibres i la lectura. Per a la regidora de Cultura, Àgueda Micó, la concessió d'este premi «ratifica la línia de treball de la biblioteca», i possibilita l'entrada de dos centenars d'exemplars per al fons bibliogràfics d'este servei municipal, que a l'actualitat ja compta amb 1.450 socis. «Gràcies a la concessió d'este premi anem a augmentar i millorar l'oferta de llibres infantils i juvenils, a més de tindre la satisfacció que hagen reconegut la tasca d'animació lectora que de manera continuada estem duent a terme», afig la regidora.

Una de les activitat d'animació lectora que més èxit ha tingut al 2009 ha estat el «Carnet de la imaginació», ja que ha generat que molts xiquets i xiquetes s'hagen arrimat assíduament a la biblioteca. A gener del 2009 s'entregà als xiquets un carnet amb 40 caselles buides, que han anat omplint-se amb un encuny, cada volta que retiraven un llibre de la biblioteca. Els infants que a desembre tinguen totes les caselles plenes rebran un premi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’ambaixador del doble exili a París

Barcelona
CULTURA

Santa Susanna consolida la programació de petit format amb el vuitè Micròmetre

Santa Susanna
RIPOLLÈS

Cinema Transhumant gira per cinc residències d’avis amb dues pel·lícules

RIPOLL
ÒPERA

El Liceu infla de romanticisme ‘top’ el tràgic destí d’‘Adriana Lecouvreur’

BARCELONA
Emili Bayo
Novel·lista

“Tota la novel·la és plena d’homenatges i referències culturals”

Barcelona
música

L’Estadi Olímpic inicia la temporada de grans concerts

Barcelona
música

Parellop obre amb ‘Una llum al camí’ una sèrie de singles que sortiran al llarg del 2024

girona
Cinema

CIMA i l’Eram projecten vuit curts amb perspectiva de gènere

Girona
música

‘Despechá’, de Rosalía, supera els mil milions d’escoltes a Spotify

Barcelona