cultura

L'espai escènic de Palafrugell, al vell Museu del Suro, estarà en obres a finals d'any

L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, es va comprometre ahir a emprendre a finals d'any la reforma integral de l'espai de l'antic Museu del Suro, al carrer de la Tarongeta, per reconvertir-lo en l'espai municipal d'arts escèniques. Fernández i la regidora de Cultura, Maite Frigola, van anunciar els plans als responsables de l'associació local d'usuaris i amics de les Aules de Teatre i Cinema (Actua), Bertand Hallé i Toni Sellas, i al director de l'aula teatral, Dani Rebollo, que fa un parell de setmanes van anunciar que deixarien en suspens la producció d'obres amateurs durant una temporada, en espera de disposar dels espais reformats.

Fernández va avançar que en les pròximes setmanes s'iniciarà la redacció del projecte d'obres, obert a les aportacions de les entitats, i la voluntat és enllestir la reforma el primer semestre del 2018. D'altra banda, les tres parts també van acordar que faran un conveni de col·laboració que establirà un pla d'actuacions amb vista al futur.L'any 2012 fruit de la iniciativa dels alumnes de les aules de teatre i cinema, va néixer ACTUA. L'entitat pretén servir com a òrgan de representació dels centenars de veïns de Palafrugell i de la comarca que, d'una manera o altra, estan vinculats a les aules i gaudeixen dels seus espectacles, com a usuaris, familiars o amics. Les aules apleguen actualment uns 140 alumnes, distribuïts en tres grups d'adults, un grup de joves, un grup infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys i un grup de petits, d'entre 3 i 5 anys.Aquesta inquietud latent d'amants del teatre ha anat evolucionant i en la darrera dècada ha viscut una intensa efervescència gràcies al projecte de l'Aula de Teatre, al qual, poc després, s'hi va sumar l'Aula de Cinema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia