cultura

cultura

premi

Vilablareix lliura el I Premi Sant Roc a la Fundació Valvi

L'acte de lliurament del guardó de l'Associació Cultural de Vilablareix tindrà lloc demà al Centre Cultural Can Gruart

El premi reconeix la seva contribució al creixement de la cultura catalana

La Fundació Valvi ha estat guardonada amb el I Premi Sant Roc, que atorga l' Associació Cultural de Vilablareix per votació dels seus socis. El fundador i president de la Fundació Valvi, Joaquim Vidal, rebrà demà, dijous, aquest nou premi, de periodicitat anual, en un acte coorganitzat amb l'Ajuntament de Vilablareix que tindrà lloc al Centre Cultural Can Gruart (19 h). Segons els seus organitzadors, el premi Sant Roc “està destinat al reconeixement i agraïment a aquelles persones, empreses, fundacions, grups culturals i organitzacions que contribueixen de manera destacada al creixement i enfortiment de la cultura catalana, en qualsevol dels seus diversos àmbits”.

La Fundació Valvi es va crear el 1996 amb el nom de Studium, per promoure activitats relacionades amb l'esport, l'ecologisme i la cultura. La seva seu actual, a la Gran Via de Jaume I de Girona, es va inaugurar el 2004, i des de llavors s'hi porta a terme un intens programa d'activitats, com ara exposicions, presentacions de llibres –molts dels quals editats per la fundació a la Biblioteca Valvi– i els actes de lliurament de les beques i premis convocats també per Valvi. La fundació, dirigida per Maguí Noguer, té un consell editorial format per Joan Boadas, Lioba Bover, Rosa Congost, Quim Curbet, Joan Domènech, Josep M. Fonalleras, M. Rosa Juventench, Àngel Madrià, Modest Prats, Joaquim Vidal, Pep Vila i Mariàngela Vilallonga. La seva última publicació ha estat Escriure i viure, una selecció de les columnes de Narcís-Jordi Aragó a El Punt Avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia