cultura

cultura

fira de bolonya

Pilarín Bayés exposarà en la fira de Bolonya

La dibuixant de Vic hi mostra una síntesi dels sis volums d'‘Història de Catalunya'

La ninotaire de Vic Pilarín Bayés durà l'exposició Catalunya il·lustrada en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, que es farà del 3 al 6 d'abril. La mostra, organitzada per l'Institut Ramon Llull, l'Ajuntament de Vic i l'Estudi Pilarín, és una síntesi dels sis volums de l'obra Història de Catalunya, il·lustrada per Bayés el 2014 i escrita per una quinzena d'historiadors catalans. Els dibuixos que s'hi podran veure són originals fets amb tècnica mixta (tinta xinesa, llapis de colors i aquarel·les sobre cartolina) i s'acompanyaran amb objectes de treball de la dibuixant.

Bayés és l'única il·lustradora catalana present en la fira que tindrà espai propi d'exposició i la seva mostra serà l'única que es mantindrà oberta al Palau d'Accursio després de la fira, fins al 30 d'abril. L'objectiu de l'exposició, que després serà itinerant per diverses biblioteques de la Diputació de Barcelona, és donar a conèixer la història de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia