cultura

Tot a punt per al Saló

Un augment del 10% de l'espai i del 15% en el nombre d'expositors marca la 35a edició del Saló del Còmic, que se celebrarà a la Fira de Montjuïc del 30 de març al 2 d'abril. El director del Saló, Carles Santamaria, considera que es tracta de l'edició “més ambiciosa” i destaca que s'amplia “l'oferta d'activitats” i que aquest augment de la superfície es traduirà en una “distribució més racional per als visitants” dels diferents àmbits del Saló.

L'exposició estel·lar d'aquesta edició estarà dedicada a l'aviació en el còmic i inclourà “sis avions de diferents èpoques”. Santamaria també destaca l'exposició Gaudí entre vinyetes, feta a partir de la novel·la gràfica Els fantasmes de Gaudí, que permetrà “descobrir l'univers de Gaudí a través d'aquest còmic”. Altres exposicions estaran dedicades als viatges de Tintín, al còmic Ekhö, a l'univers Fanhunter de Cels Piñol, al TBO, a Lucky Luke, a Donald Trump i als superherois més brètols.

En la presentació del Saló, el director de l'Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, va anunciar també la intenció d'aquest organisme d'“obrir una línia d'ajuts al còmic” i de contribuir a fer créixer la seva participació “en fires internacionals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia