cultura

música

concerts

Concerts amb firmes la diada de Bob Dylan

El jurat del premi Nobel de literatura no es pot equivocar. Si van concedir fa pocs mesos la distinció a Bob Dylan, sembla de sentit comú que també es puguin firmar els llibrets de les cançons. Com una obra literària més. El públic del Sant Jordi Musical a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm ja ha après la fórmula per poder ser dins de les diferents sales de concert en les hores centrals d'actuació: arribant més d'hora que els altres. Segurament per això, des del migdia ja hi havia cua que anava entrant al recinte (d'aforament limitat) i decidia prendre el sol tot dinant donant feina a les furgoteques. Públic ben variat i que, tot i les limitacions, fonts de la Damm calculaven, a mitja tarda, que s'arribaria a les 25.000 persones quan acabessin les sessions.

Van obrir foc els Blaumut amb 21 botons. També van cantar Equilibri i Houston, del darrer disc, però el públic que omplia el moll de càrrega no va cantar fins al Bicicletes, del seu anterior treball, El turista. La sala de màquines es va estrenar amb un ple absolut de Joan Miquel Oliver. De fet, es feia cua per demanar reserva dels concerts immediatament següents. Pavvla, jove amb guitarra rascada i veu fina amb un anglès juganer, obria l'escenari a la sala de cocció. Des de la claraboia, es veia com la canalla jugava. Bon ambient preestival. Pavvla sona, ja, a anunci de vacances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia