Lletres

Literatura

La novel·la de la finalista blanenca del Planeta sortirà el 30 de maig

Con un par de alas, la novel·la amb què la jove escriptora blanenca Alba Saskia Rivas Molina va acabar situada entre els deu finalistes del darrer premi Planeta, es publicarà el 30 de maig. Actualment, la novel·la d'Alba Saskia –aquest és el seu nom de ploma– ja és disponible en prevenda al web de l'editorial Planeta i a Amazon, per 19 euros en format físic i 11 euros en llibre electrònic.

“Una novel·la lluminosa que et convida a somiar l'impossible.” Així es presenta al web de Planeta la primera novel·la d'Alba Saskia, que té 25 anys i presideix Hope, l'Associació Espanyola per a la Recerca de la Síndrome de Brown-Vialetto-Van Laere. També és autora del blog de “microrelats i altres somnis” Infinity Hope .

Con un par de alas, una novel·la escrita en només dues setmanes i presentada al premi només unes hores abans de la data límit, va ser una de les deu obres seleccionades pel jurat del Planeta entre les 552 presentades a la 65a edició del premi, que va guanyar Dolores Redondo el 15 d'octubre passat.

Planeta promociona Con un par de alas amb l'etiqueta de “literatura femenina”. La seva sinopsi comença així: “Lía, després de viure a Tarifa una estrepitosa història d'amor amb Hugo, torna a Barcelona feta miques. La seva amiga Manu l'acull i li dona trenta dies per refer-se. Mentrestant, Perpetua, la mare de Lía, aliena al drama que viu la seva filla, continua enviant-li cartes a Tarifa perquè creu que hi continua.” El ball i l'amor marcaran el futur de Lía.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia