cultura

Cultura

Sílvia Sanahuja dirigeix la biblioteca Carles Rahola

La bibliotecària saltenca, que treballa a la Biblioteca Pública de Girona des del 2003, substitueix Lourdes Reyes

Es va incorporar al càrrec el 24 d’abril

Sílvia Sanahuja Ensesa (Salt, 1981) ocupa des del 24 d’abril la direcció de la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona . Diplomada en biblioteconomia i llicenciada en documentació per la Universitat de Barcelona, Sanahuja va completar la seva formació amb un postgrau en mediació cultural per al foment de la lectura. El 2003 va començar a treballar com a becària a l’antiga biblioteca de la Casa de Cultura, i posteriorment es va incorporar com a bibliotecària a la sala infantil. Uns anys més tard va passar a coordinar la programació d’activitats i serveis de l’equipament.

Entre el 2013 i el 2014, Sílvia Sanahuja va formar part de l’equip que va preparar el trasllat a la nova seu del carrer Emili Grahit, que va obrir les portes el desembre del 2014. En aquesta nova etapa, Sanahuja ha desenvolupat tasques com a responsable d’activitats i serveis del centre fins que l’abril d’aquest any ha passat a ser la directora, càrrec que fins ara ocupava Lourdes Reyes.

La Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona, antigament denominada Biblioteca Provincial, és de titularitat estatal i està gestionada pel Departament de Cultura de la Generalitat. L’any vinent celebrarà el 170è aniversari de la seva fundació.

Actualment és la biblioteca pública més gran de Catalunya i, des que va estrenar les noves instal·lacions, ha esdevingut un dels focus d’activitats culturals i socials més dinàmics de Girona, i ha obert les portes a tot tipus de propostes organitzades per diferents institucions i entitats, com ara el festival Mot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda