cultura

Mogway i Puigdemont, convidats sorpresa al Primavera Sound

El grup escocès actua al Parc del Fòrum amb només dues hores de preavís per presentar el seu proper disc

Puigdemont es converteix en el primer president de la Generalitat que visita el festival barceloní en les seves disset edicions

El festival Primavera Sound de Barcelona una sorpresa –o més d’una– per cadascuna de les seves jornades.

Ahir dijous, els quebequesos Arcade Fire, que van aparèixer de manera inesperada damunt l’escenari per oferir un avançament del concert programat per dissabte. Un fet que va provocar algunes corredisses.

Aquest divendres han estat els escocesos Mogway els qui, només amb un preavís de dues hores, s’han presentat davant el públic del festival. A diferència d’ahir, la confirmació de l’actuació per part del certamen a través d’un missatge a les xarxes socials i la ubicació del concert en un escenari gran i allunyat de la zona de més concentració de públic ha fet que no es repetissin les corredisses, i que el concert l’hagi pogut gaudir tot aquell que ha volgut.

Els escocesos han tocat durant més o menys una hora per presentar les cançons del que serà el seu nou àlbum, Every Country’s Sun, que sortirà al setembre. El guitarrista i cantant Stuart Braithwaite no ha amagat les seves tendències polítiques damunt l’escenari, on ha lluït una samarreta amb la cara de la primera ministra del Regne Unit, Theresa May, dins una diana i amb el lema “Public Enemy”.

L’altra visita inesperada ha estat precisament la d’un polític: Carles Puigdemont, que ha estat el primer president de la Generalitat que s’apropa al festival en les seves disset edicions.

Puigdemont ha donat una volta pel recinte del Fòrum acompanyat pel codirector Alberto Guijarro. D’aquesta forma, el cap de l’executiu català ha volgut mostrar el suport del govern a la cita musical barcelonina. Gairebé al final de la visita, que ha durat al voltant d’una hora, també s’hi ha sumat el conseller de Cultura, Santi Vila. Diversos assistents al festival s’han volgut fer fotos amb el president.

Les dues sorpreses de la nit han coincidit en el moment, ja que el concert de Mogwai ha arrencat més o menys mitja hora després de l’arribada de Puigdemont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia