Música

Música

L’OBC farà a la platja un ‘concert de l’amor’

Josep Vicent dirigirà, el dimecres 21 de juny, un gran concert simfònic de l’OBC a la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta, amb fragments d’obres de Ravel, Xostakòvitx, Pau Casals i Nyman.

Per quart any consecutiu, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) oferirà aquest únic concert d’estiu a la platja, amb el qual esperen reunir uns 12.000 espectadors, des de seguidors més fidels de la formació fins a veïns i turistes.

El prestigiós director d’orquestra Josep Vicent (València, 1970) va explicar que les obres escollides, algunes de les quals seran una sorpresa, conformen “un programa realment modern, que té com a idea directriu la germanor; serà un concert de l’amor”. Amb el Romeu i Julieta de Prokófiev, “farem un recorregut per tot el procés de l’amor”, va afegir-hi Vicent, i també interpretaran El cant dels ocells, “símbol de la unitat entre les cultures, de pau i d’amor”.

Jordi Tort, gerent de l’Auditori i l’OBC, va destacar que el concert inclourà “obres molt conegudes o molt accessibles per arribar al màxim d’espectadors”, i recomana al públic que arribi amb temps (comença a les 21 hores) i porti tovallola o el que convingui per estar còmode a la sorra. L’orquestra se situarà damunt un gran escenari que s’aixeca a la platja, i hi haurà dues pantalles gegants per seguir-lo amb detall. TV3 enregistrarà el concert i l’emetrà pel Canal 33 la nit del 23 de juny, i l’emissora de ràdio Catalunya Música l’emetrà en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia