Circ

fira de circ

Multitudinària Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

Un públic sobretot familiar i amb molta presència d’espectadors de fora omple els carrers i les places

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà ha tornat a viure aquest cap de setmana una edició multitudinària amb l’assistència d’uns trenta mil espectadors, una xifra estable que s’ha anat repetint en els últims anys, en què l’organització aposta per mantenir el nombre d’assistents i augmentar la seva confortabilitat. Un públic sobretot familiar i amb molta presència d’espectadors de fora va omplir els carrers i les places de la ciutat empordanesa per gaudir de la 22a edició de la fira. Tant per nombre d’espectadors com per qualitat de les seves propostes, la fira es manté com una de les principals cites de circ a Catalunya.

De divendres a diumenge, s’han pogut veure 65 espectacles, la majoria gratuïts, d’una quarantena de companyies que han ofert espectacles de circ contemporani, roda Cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, perxa o música, entre altres disciplines artístiques.

En el seu balanç, l’organització destaca, sobretot, la millora aconseguida enguany en la distribució del públic en les diverses funcions que es programen al llarg dels tres dies i que en alguns casos són simultànies. L’optimització dels espais de la fira i una escaleta horària més ajustada ha permès als espectadors gaudir dels espectacles en millors condicions de confortabilitat i augmentar el nombre de funcions vistes.

LA XIFRA

30.000
espectadors
va reunir l’edició d’enguany, xifra que s’ha anat repetint els últims anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia