cultura

La immersió sensorial com a objecte d’art

El grup Nubolaris ha convertit Sant Feliu de Guíxols en un dels epicentres de l’art en viu a Catalunya. Les accions espectaculars combinen el rescat d’espais perduts o desemparats amb la performance multidisciplinària, com van fer fa sis anys a l’antic hospital de Sant Feliu de Guíxols. Aquest estiu ho han fet tres dies en un espai fora del circuit artístic convencional, una antiga fàbrica situada en un polígon industrial de la rodalia de la localitat.

L’anomenada Primera Convicció Nubolària ha estat un esdeveniment desenvolupat pel col·lectiu format per Àlex Pallí, Xavi Lloses, Nei Albertí, Francesc Oui, Isabel Chavarria i la Piròmana d’Argos. Han estat els responsables de fer arribar als testimonis dels actes una experiència que tenia per objectiu donar a conèixer experiències diferents mitjançant el seu treball, disciplines que acullen una síntesi poètica de la performance, l’escultura, la pintura, la instal·lació i l’art sonor.

El tractament de la llum i de l’espai de Nei Albertí i Àlex Pallí, les sonoritzacions insòlites de Xavi Lloses doten l’espai d’una aura gòtica, entre els grans amplificadors penjats de cadenes del sostre o la interacció entre música i ressons que conviden a les sensacions lliures del públic dins una experiència immersiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia