Art

Cultura

Les ‘Garònides’, de Pere de Prada, a l’espai dels Amics del MdA

El fotògraf gironí Pere de Prada inaugura avui a les 7 de la tarda l’exposició Garònides a l’espai de l’Associació d’ Amics del Museu d’Art de Girona (carrer Ciutadans, 18), on es podrà visitar a la tarda de dilluns a divendres, fins al 30 de setembre. La inauguració inclourà un espectacle visual únic en què Pere de Prada projectarà en directe les seves imatges subaquàtiques, com a videojòquei, amb la col·laboració d’un discjòquei.

“El fons del mar, de la nostra Costa Brava, està ple de vida i de criatures fascinants amb esquelets de formes geomètriques espectaculars, tan misteriosos com l’univers que ens envolta, i que coneixem en una petita part. Aquests esquelets, les garònides, ens fan reflexionar sobre tota la vida i la riquesa animal que s’amaga en el nostre mar”, s’afirma en la presentació de l’exposició, en la qual l’artista convida els visitants a capbussar-se amb ell en el fons, ple de vida, d’un Mediterrani amagat per descobrir-hi “un món nou, misteriós i estrany”. “Veuran que a la natura hi és present l’arquitectura, la sensualitat de les formes, també la geometria”, conclou aquest creador establert a Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia