Lletres

La Nit de Poetes es farà a l’Auditori Irla per la pluja

La Nit de Poetes de Girona, prevista per divendres vinent, dia 15, se celebrarà a l’auditori Josep Irla i a la sala Carles Rahola de l’edifici de la Generalitat, en lloc del pati de les Magnòlies com era tradicional. Les previsions de pluja i mal temps anunciades pels meteoròlegs precisament a partir d’aquest divendres han fet decidir els organitzadors de la vetllada de canviar d’espai, tot mantenint l’horari (les 9 del vespre) i el programa.

La Nit de Poetes, promoguda per l’Associació Amics de la Unesco de Girona, homenatjarà aquest any el poeta, dramaturg, assagista i especialista en l’obra de Picasso Josep Palau i Fabre (Barcelona, 1917-2008), dins els actes de commemoració del seu centenari. L’espectacle, que centrarà tota la segona part, serà a càrrec de l’actor Martí Peraferrer, a partir d’una tria de poemes de Lluís Lucero. En la primera part de la vetllada, després que els guanyadors dels Jocs Florals escolars de Girona llegeixin els seus poemes, serà el torn dels “poetes d’avui” convidats en aquesta edició: Carles Camps Mundó, Henar Galán, Àngela Ribas i Josep M. Fulquet. La secció dedicada al “poeta de sempre” celebrarà aquest any l’obra del poeta israelià Iehuda Amikhai (Würzburg, 1924-Jerusalem, 2000), que es podrà escoltar tant en hebreu com en català, a partir de la traducció de Manuel Forcano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona