Teatre

concert musical

Pep Plaza mostra a Girona la seva cara més musical

L’humorista i imitador, conegut per ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’, actua avui al Bellavista Afterworks de l’hotel AC de Girona

Prepara un espectacle amb banda i un monòleg escrit per Jordi Galceran

El popular humorista i imitador Pep Plaza actuarà aquesta nit a l’hotel AC de Girona, dins del cicle Bellavista Afterworks que la promotora White & Bright organitza (21.30 h, 12 i 18 euros). “Aquest espectacle és una evolució de l’anterior, I ara què?, en el qual em plantejava quines alternatives em quedaven com a imitador després de Guardiola se n’anés del Barça. I en aquest espectacle sense títol, que és en certa manera l’embrió d’un espectacle musical amb banda que preparo per a l’estiu de l’any vinent, confesso al públic que jo, de petit, volia ser cantant, i imito artistes tan diferents com ara Elvis, Tomeu Penya, Serrat i Sabina, Sting i Springsteen, i també estils musicals com ara l’animació infantil i l’òpera”, explica Plaza, que en realitat reconeix que ser cantant mai no ha estat la seva vocació: “De petit jo ja volia fer riure la gent des d’un escenari i per això pujava a la taula del menjador de casa i començava a explicar les meves històries”.

Però Pep Plaza sí que confessa que és un amant de la música “amb un gust tan ampli que hi entra gairebé tot”, que li agrada molt cantar i que la mili li va servir, si més no, per aprendre a tocar la guitarra. El resultat, com es podrà veure avui a Girona –ciutat on Plaza ha actuat “molt poc, només un cop al One amb I ara què?–, “un espectacle d’una horeta, en què el 50% és monòleg amb imitacions i l’altre 50%, monòleg amb música”. Amb Serrat i Sabina fa realment Dos pájaros de un tiro, i els interpreta parlant i cantant com en la seva gira conjunta, demanant també la col·laboració del públic en els cors.

Després de deu temporades en el programa d’humor esportiu Crackòvia i nou en el seu germà dedicat a la sàtira política, Polònia, Pep Plaza continua buscant nous desafiaments professionals. Per a l’any vinent, a més de l’espectacle amb banda que vol portar als teatres i a les places dels pobles, prepara també un monòleg escrit per Jordi Galceran, “amb molts de personatges, i no tots seran imitacions”. Serà la primera vegada en què Plaza treballarà a partir d’un text de creació aliena i amb un director d’escena: un desafiament important que requereix una bona preparació, sense pressa. Per això diu que el projecte està força avançat, però no pot concretar encara la data d’estrena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

pensament

Mor el filòsof i polític Josep Maria Terricabras

Girona
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona
NOVETAT EDITORIAL

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA