Lletres

premis literaris

Una seixantena d’obres aspiren al 50è Bertrana

Martí Gironell presenta avui la festa dels Premis Literaris de Girona, a l’Auditori

Un total del 61 obres aspiren avui al 50è Premi Prudenci Bertrana de novel·la, el més important del cartell dels Premis Literaris de Girona, que es lliuren avui en una festa a l’Auditori (20.30 h). Per tal de celebrar el mig segle de convocatòria, la Fundació Bertrana ha convidat a l’acte els guanyadors de les darreres deu edicions, que firmaran exemplars dels seus llibres, i ha organitzat una exposició commemorativa que es podrà veure al vestíbul del mateix Auditori. A més, s’entregarà als assistents dos opuscles amb textos de Prudenci i Aurora Bertrana, Foranies gironines i Escenes gironines, coincidint amb els aniversaris del seu naixement.

En l’acte d’avui, que presentarà el periodista i escriptor Martí Gironell i durant el qual Toti Soler i Gemma Humet interpretaran temes de la Nova Cançó, també es coneixeran els guanyadors del premi Palol de poesia, al qual concorren 68 obres; el Rahola d’assaig, amb 12 originals; el Muntaner de narrativa juvenil, amb 24, i el Lletra de llocs web i el Cerverí de cançó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia