Música

Cultura

Més de 40 artistes actuen en el 27è Festival de Blues de Cerdanyola

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, que és el més antic de l’Estat espanyol, ofereix des d’ahir i fins al proper 8 d’octubre més de 40 concerts i 20 activitats paral·leles com ara exposicions, tallers i activitats infantils a diferents punts de la ciutat. La Nit Gran del Festival tindrà lloc la nit del 7 d’octubre, amb l’actuació de Lone Rhino Club, Christopher Paul Stelling, Earl Thomas, Laurence Jones i Travellin’ Blues Brothers Little Band, al parc del Turonet.

Enguany l’organització ha fet una aposta decidida per la diversificació dels espais on se celebra el festival, amb més de 20 localitzacions entre espais públics, sales de concerts i bars.

La programació va començar ahir amb l’espectacle Mrs Brownie de la companyia Teatre Nu, i també es van fer concerts de les formacions Soulshine, The Teasers Blues Band i The Bacos. La Jove Orquestra de Cerdanyola amb A Contra Blues, i els concerts de Big Yuyu, Blues Captain i Open Mic Especial Blues, seran els encarregats de clausurar aquesta edició que ha disposat d’un pressupost de 77.000 euros i hi hauran participat 17 entitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia