Música

Cultura

Sánchez Carcassés, Picap i Bergantí, premis 2x4

La Fundació Ernest Morató lliurarà dissabte els guardons del món de l’havanera

La Fundació Ernest Morató lliurarà dissabte al Museu del Suro de Palafrugell (19 h) els premis 2x4, “la principal referència a l’hora de reconèixer la trajectòria de la gent i de les institucions que treballen per situar les havaneres al lloc que es mereixen”. En la seva onzena edició, els premis 2x4 es lliuraran al comunicador Francesc Sánchez Carcassés, el grup Bergantí i la discogràfica Picap . La presentació de l’acte anirà a càrrec de David Galceran Vilà, i Bergantí hi oferirà una petita actuació.

El patronat de la fundació ha premiat Sánchez Carcassés per la promoció de l’havanera i l’organització de festivals i cantades arreu de Catalunya; Picap, per la difusió del gènere a través de l’edició de nombrosos discos, i Bergantí, perquè “posa punt final a una brillant trajectòria de 35 anys”. De fet, el grup oferirà diumenge l’última cantada al seu poble, Malgrat de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia