Art

S’acaba la vaga a la Miró

Fi de la vaga a la Fundació Miró. Des d’ahir ja es poden tornar a visitar amb normalitat les sales de la col·lecció permanent, així com les exposicions temporals Sumer i el paradigma modern –la inauguració de la qual no es va poder celebrar tot i ser la proposta central de la temporada, sota el patrocini de la Fundación BBVA– i Reserva, de Gerard Ortín, a l’Espai 13.

Els treballadors de Ciut’art, empresa externa encarregada dels serveis d’informació i atenció al visitant, han desconvocat la vaga indefinida, que no permetia obrir les sales d’exposició i que ha obligat a ajornar les activitats públiques previstes des del 24 d’octubre. El tipus d’acord que ha afavorit la fi del conflicte no ha transcendit.

Al llarg d’aquests nou dies d’aturada, la biblioteca, la llibreria, la botiga i el restaurant sí que han obert en el seu horari habitual. La fundació també ha facilitat les visites al pati nord i ha projectat al seu auditori un cicle de documentals sobre Joan Miró i Josep Lluís Sert, l’arquitecte que va projectar l’edifici.

Per la seva banda, el departament educatiu ha mantingut el calendari previst d’activitats programades conduïdes directament per l’equip de la fundació, així com les que es fan en col·laboració amb altres col·lectius externs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia