Música

festival musical

Càntut tanca amb quasi el cartell de complet

La segona edició el consolida com una de les cites de la música de tradició oral

El Festival Càntut, que ha tingut lloc a Cassà de la Selva durant el cap de setmana, ha tancat amb èxit la segona edició. Durant tres dies, la música de tradició oral ha estat la protagonista, amb una vintena de propostes, més de la meitat, úniques o ideades especialment per al festival. Al carrer, al bar, a les places, als restaurants, als teatres, a les botigues... s’han pogut veure sis concerts, quatre activitats de carrer, dues presentacions, una exposició, un concert ball i una sessió per a infants de 0 a 3 anys. Tot plegat, amb onze activitats ideades especialment per al Càntut i la participació de vuit entitats, col·lectius o persones vinculades a Cassà de la Selva.

Pel que fa a les actuacions de pagament, han tingut un 97% d’ocupació de mitjana. Dues de les cinc propostes han exhaurit totes les localitats: Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra i el Dinar de Cantadors, i la resta també s’han acostat al 100% d’ocupació. Pel que fa a les activitats gratuïtes, han obtingut una molt bona afluència de públic, i s’ha penjat el cartell de ple en el cas d’activitats com Del sol a la lluna, Joana Gomila i Artur Blasco.

El festival va arrencar divendres amb el concert del cantautor solsoní Roger Mas que, acompanyat d’una desena de músics dalt l’escenari de la Sala Centre Recreatiu, va oferir una de les seves obres més reconegudes, Les cançons tel·lúriques (K Indústria Cultural, 2008), en una de les úniques oportunitats de veure aquest espectacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen