cultura

Aragó vol “concretar” quin dia es lliuraran les obres de Sixena i demana recórrer a la policia “si és necessari”

La consellera de Cultura afirma que un govern que “restaura” la legalitat a Catalunya no pot fer una altra cosa que “complir” una sentència

La consellera de Cultura d’Aragó, Mayte Pérez, ha preguntat al Ministeri de Cultura “com” i “quin dia” es farà el trasllat de les obres de Sixena i ha comunicat a Méndez de Vigo que facilitaran els treballs per fer efectiva la sentència “l’abans possible”.

Pérez ha assegurat que no es tracta d’una qüestió política sinó del compliment de la legalitat i ha lamentat que es porti tant de temps “prenent el pèl” a l’Aragó. “No vull ser pessimista però hem vist les reaccions de la Generalitat i exigim que es compleixi la sentència. Si s’ha de recórrer a l’auxili dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, que ho facin”, ha exigit la consellera aragonesa.

Pérez ha dit que un govern que ha anat a Catalunya a “restaurar” la legalitat no pot fer una altra cosa que complir la sentència que la Generalitat ha “incomplert reiteradament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia