Lletres

Objectiu: potenciar els lectors més joves

Si ens pensàvem que el dia del llibre per excel·lència era el 23 d’abril, anàvem errats. Des de fa tres anys, aquest serà el quart, té lloc el Mercat de Nadal del Llibre, que enguany serà de les onze del matí a les nou de la nit del dissabte 2 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

En la presentació davant la premsa, el director del Club TR3SC, Miquel Curanta, va destacar “el salt qualitatiu” que va fer el mercat en l’edició de l’any passat i va reivindicar que l’edició d’aquest any estarà “enfocada a un públic més jove, sense perdre l’essència literària adulta que el determina”. La presidenta de la Institució de la Lletres Catalanes, Laura Borràs, va lamentar la “nul·la aportació econòmica de la institució al mercat a causa de la intervenció dels comptes de la Generalitat per part de l’Estat espanyol”, però tot i això han pogut ajudar en l’organització i “obrir noves portes per expandir la literatura”. Per tal de consolidar l’esdeveniment, s’han incorporat nous actes, com tallers literaris, la presència de furgoteques, intercanvi de llibres i música en directe.

Així, oncs, el Mercat de Nadal del Llibre organitza taules rodones de recomanacions que es fan a les xarxes socials, rondallaires i signatures per tal que el públic adolescent s’acosti a sentir l’olor de tinta de ben a prop.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia