cultura

L’any més internacional del Clownia

Nou salt qualitatiu del Festival Clownia, que per a la seva cinquena edició, del 28 de juny a l’1 de juliol a Sant Joan de les Abadesses, ha fet una aposta decidida pels grups internacionals, tal com es posarà de manifest amb les visites dels australians The Cat Empire, els alemanys Bukahara, els colombians Doctor Krápula, els holandesos Bazzookas i els argentins Los Caligaris. “Són amics que hem anat fent en el camí”, explicaven els músics del grup Txarango, impulsors del festival, en una presentació aquesta setmana a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

El festival, del qual ja s’han venut més de la meitat de les 4.500 entrades que hi ha a la venda, també durà alguns dels grups més representatius de l’actual música festiva a Catalunya (Els Catarres, Doctor Prats i els mateixos Txarango, que celebraran la cinquena edició del Clownia amb un espectacle amb diversos convidats), així com artistes compromesos en diverses causes, com és el cas de Xavi Sarrià, Roba Estesa, El Diluvi, Ovidi 4 i el raper mallorquí Valtonyc. “El Clownia és una oportunitat per a Sant Joan; la gent, gràcies al festival, ens coneix més”, assegurava l’alcalde del poble, Ramon Roqué. El Clownia acollirà un any més una paella solidària i l’Espai Consciència, amb diverses xerrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia