Lletres

Carvalho visita el ‘Març de paraules’

Roses organitza, per aquest mes i sota el nom Març de paraules, una programació dedicada al món de la literatura. Els equipaments culturals de la ciutat –el Teatre Municipal, Ca l’Anita i la biblioteca Jaume Vicens Vives– són els escenaris dels diferents actes previstos, de recitals poètics a contes per a infants, passant per exposicions, sessions de cinema i clubs de lectura.

Un dels plats forts del Març de paraules és l’exposició Pepe Carvalho. Homenatge a Manuel Vázquez Montalbán, una mostra que uneix literatura i art i que pretén que l’espectador entri en l’obra de l’escriptor d’una manera plàstica i diferent de l’habitual, per mitjà de les obres de diferents artistes. La mostra en homenatge a Montalbán es va presentar l’octubre del 2014 a la Fira del Llibre de Frankfurt i ha passat per diverses ciutats europees. A Ca l’Anita es pot visitar fins al 25 de març.

Divendres vinent tindrà lloc al Teatre Municipal el recital Pedrals papers, en el qual el poeta Josep Pedrals oferirà al públic les seves cavil·lacions poètiques. L’endemà l’actriu Sílvia Bel i el cantaor Juan Manuel Galeas oferiran el recital Somniant l’Atlàntida, un homenatge al poeta Jacint Verdaguer. Tots dos recitals començaran a les 21 h, amb entrada lliure.

Per completar el festival, el dimecres 21 de març es farà un cineclub a la biblioteca, on es projectarà Neruda, de Pablo Larraín (19 h); i el divendres 23 de març, a Ca l’Anita es realitzarà un club de lectura entorn de Los mares del Sur, de Vázquez Montalbán, a les 19.30 h. Els més petits també tindran el seu espai: el dissabte 17 de març tindrà lloc a la biblioteca una sessió de Petits contes titulada Amb B de Brossa (11.30 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia