Lletres

El Gremi de Llibreters ho té tot a punt per Sant Jordi

El Gremi de Llibreters de Catalunya espera un Sant Jordi amb moltes vendes perquè cau en dia feiner (dilluns) després de dos anys en cap de setmana. A més, preveu un augment de la venda de llibres els dies anteriors al 23 d’abril.

L’any passat el total de vendes que es van facturar per Sant Jordi va ser de 21,80 milions d’euros, amb un creixement del 4% respecte al 2016. “No tindrà res a veure la política amb el dia de Sant Jordi perquè és una festa de tots”, va afirmar ahir la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Maria Carme Ferrer.

Per mirar de suavitzar les congestions cada any més intenses al centre de Barcelona, el gremi i l’Ajuntament han signat un acord per incorporar nous espais “per facilitar la passejada entre parades i descongestionar zones saturades”. Tot previst, doncs, per “tenir un Sant Jordi espectacular, si el temps acompanya...”, va comentar Ferrer, que va treure importància a la cursa tradicional per saber la llista dels més venuts perquè només representen el 5% del total.

Tant la presidenta del gremi com el responsable de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis, van recordar que els dos darrers anys han estat “els millors” i que, un cop més, cal aprofitar l’oportunitat “per projectar Catalunya al món”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia