cultura

Rosa Gil deixa CaixaForum Girona

La periodista Rosa Gil ha tancat aquesta setmana la seva etapa com a directora de CaixaForum Girona. Gil va començar a treballar ara fa vint anys a la Fontana d’Or com a responsable de comunicació de l’antiga Obra Social de Caixa Girona, que posteriorment va dirigir durant un any, abans que, la primavera del 2011, l’històric palau del carrer Ciutadans es convertís en la seu central de CaixaForum Girona, després que La Caixa absorbís Caixa Girona. El de Girona és l’únic CaixaForum que té dues seus: la Fontana d’Or i l’Espai Caixa de Poeta Marquina.

Rosa Gil i Vilà té una llarga trajectòria professional en el món del periodisme i ha treballat en diferents mitjans com ara el Diari de Girona, Nou Diari i Televisió Espanyola a Catalunya. Gil és també autora de diversos llibres i té també experiència com a comissària d’exposicions. De moment, no està previst el seu relleu al capdavant de la direcció de Caixafòrum Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia