cultura

Barris centrals

El nou festival Girona d’Autor porta concerts de petit format als espais perifèrics i potencia el talent local

Del 13 al 17 de juny, hi actuaran Les Kol·lontai, Las Migas, Gemma Humet i El Niño de la Hipoteca

El nou festival Girona d’Autor portarà, del 13 al 17 de juny, vuit concerts de petit format als barris de la ciutat. El cartell l’encapçalen Las Migas, El Niño de la Hipoteca, Les Kol·lontai i Gemma Humet, però reserva també un espai per a la promoció dels talents locals amb una crida oberta als músics novells de la ciutat perquè facin de teloners de cada una de les actuacions. Organitzat per la productora 106 Omega, en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona, la Xarxa de Centres Cívics i les associacions de veïns dels barris de Sant Narcís, el Mercadal, Montjuïc i Residencial Palau, el festival aposta per eixamplar la perspectiva i estendre els escenaris d’una proposta de qualitat cap a la perifèria. En aquest sentit, els concerts tindran lloc als centres cívics Sant Narcís, Pont Major i Ter, a l’Espai Marfà, a l’Auditori de La Mercè i en entorns a l’aire lliure de Montjuïc, el Pla de Palau i la Vall de Sant Daniel. En el concurs previ per escollir els vuit cantautors gironins que acompanyaran els caps del cartell es prioritzarà, així mateix, els músics residents a cada un dels barris on tingui lloc l’actuació.

Pel que fa a la programació, d’un marcat accent femení, Girona d’Autor portarà per primera vegada a la demarcació Marcel Lázara & Júlia Arrey, a més de Les Kol·lontai. El cicle començarà el dimecres 13 de juny a l’Espai Marfà amb El Niño de la Hipoteca, i es tancarà el diumenge següent amb Las Migas, que presentaran la seva nova cantant. A més, hi haurà un espectacle familiar amb Jordi Tonietti i un vermut musical amb Gemma Humet. Lydia Torrejon serà una de les artistes locals convidades a la cita, que té el patrocini de la cervesa gironina Moska.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia