cultura

Neix Culturefest, La Brava

Del 2 al 12 d’agost tindrà lloc al Collet de Sant Antoni la primera edició del Culturefest , La Brava, el festival d’oci cultural que, segons els seus promotors, “vol retre homenatge a la Costa Brava”. El festival està organitzat per la marca de cervesa La Brava Beer, conjuntament amb l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i té el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El Culturefest, La Brava es va presentar ahir al Collet, en un acte en què van participar el president de la Diputació, Pere Vila; l’alcalde Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i l’equip directiu de La Brava Beer.

El nou festival oferirà una programació amb “activitats d’oci cultural concebudes per conèixer millor la Costa Brava i el seu entorn, a més dels valors que s’hi transmeten de respecte pel territori”. Els assistents hi trobaran diferents zones diferenciades que estaran dedicades, respectivament, a la música, la gastronomia i altres activitats, com ara tallers, exposicions, art en directe, cinema a la fresca, ioga, etc. També hi haurà una zona infantil i una altra de relax, creada amb materials reciclats i no contaminants, i des de la qual es podran contemplar “les postes de sol des d’un lloc privilegiat com és el Collet de Sant Antoni”.

Entre altres activitats, hi haurà un petit room escape inspirat en la Costa Brava, unes classes de ioga beer amb La Brava Beer, i la final del concurs Red Costa Brava, dedicat a vídeos submarins de la Costa Brava. La part musical del festival no es farà publica fins al 2 de juliol. La previsió és que més de 25.000 persones de totes les edats assisteixin al primer Culturefest, La Brava, atrets per una oferta lúdica, gastronòmica i cultural molt variada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA