Llibres

Sierra, Palomas i Santos, a Tempo Llibres

Tres escriptors que tenen en comú haver rebut alguns dels premis més importants del panorama literari en les seves últimes edicions participaran en la segona edició de Tempo Llibres, les xerrades literàries a la fresca que tenen lloc al Village del festival Tempo Sota les Estrelles , conduïdes pel també escriptor Martí Gironell, als jardins de la Francesa de Girona (20 h, gratuït).

La primera conversa de Tempo Llibres tindrà lloc el dimecres 25 de juliol i el convidat serà l’escriptor i periodista Javier Sierra (Terol, 1971), guanyador de l’últim premi Planeta amb la seva vuitena novel·la, El fuego invisible, que té el sant grial com a eix de la trama.

El dimecres 1 d’agost, Gironell parlarà amb l’escriptor i traductor Alejandro Palomas (Barcelona, 1967), que el gener passat va rebre el premi Nadal per Un amor.

El dimecres 8 d’agost tancarà aquesta segona edició del cicle l’escriptora i crítica literària Care Santos (Mataró, 1970), que el 2017 va guanyar també el premi Nadal amb Media vida i, entre altres guardons, va rebre també el Ramon Llull 2014 per Desig de xocolata. De fet, Gironell també ha aconseguit aquest any el Llull, per La força d’un destí. En la primera edició de Tempo Llibres hi van participar, l’estiu passat, Víctor del Árbol, Milena Busquets i Xulio Ricardo Trigo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia