Arts escèniques

L’última comèdia

Parking Shakespeare encara la darrera comèdia del dramaturg amb una celebració per la seva trajectòria de 10 títols a l’aire lliure

L’efemèride permet reunir la ‘troupe’ sencera en la temporada a l’ombra dels til·lers

Parking Shakespeare ventilarà a partir d’avui la darrera comèdia de Shakespeare: Tot va bé si acaba bé. Les hauran fetes totes. Les directores Mònica Bofill i Judith Pujol encaren el repte de versionar una comèdia tinguda per menor i amb uns personatges amb unes actituds complexes), però ara estan molt satisfetes de la peça. Han raspallat tot allò que no la feia avançar i hi han incorporat alguna picada d’ullet metateatral per celebrar la proesa de la companyia. Des d’avui fins al 5 d’agost, seran a l’ombra dels til·lers del parc de l’Estació del Nord.

La filla del metge aconsegueix curar el rei i això li permet triar parella. El noble la rebutjarà inicialment perquè no correspon a l’aristocràcia. I ella, amb algunes malèvoles actituds, buscarà la manera perquè acabi acceptant-la de grat. L’obra es va estrenar el cap de setmana als peus de Montserrat, com una de les activitats de Manresa, Capital de la Cultura Catalana. Va ser un èxit. Les dues directores admeten que els fa il·lusió que la companyia hagi volgut comptar amb elles (debuten en la direcció en l’espectacle a l’aire lliure) i, sobretot, que, pel fet de ser la darrera comèdia, hi hagin volgut intervenir tots els actors de la companyia, que, per a aquest títol, vesteixen florejats com sempre, però amb una imatge de troupe zíngara. A la problem play li han trobar una particular solution party, comenta l’impulsor de la companyia, Pep Garcia-Pascual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats