Arts escèniques

El Fitag busca actors i actrius amateurs

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona ( Fitag ) fa una crida a través de les xarxes socials per buscar actors i actrius no professionals per a dues coproduccions que s’estrenaran en la pròxima edició, del 28 d’agost a l’1 de setembre. Qualsevol persona de més de 16 anys podrà formar part d’aquest projecte pedagògic per viure l’esdeveniment des de dins i participar en un espectacle teatral. Els assajos tindran lloc cada tarda d’agost a partir del dia 15 a les aules d’El Galliner. Els interessats han d’enviar el seu nom, adreça, telèfon i fotografia a [email protected].

Una de les dues coproduccions en què podran participar serà la marroquinocatalana Exercices sur la liberté, dirigida per Ismail Elfallahi: un espectacle amb artistes de les dues nacionalitats, que deixaran de banda els obstacles de la llengua, la cultura i la religió per parlar el llenguatge de l’art. L’obra es podrà veure els dies 29 i 30 d’agost al centre cultural La Mercè. L’altra obra, Los francisquitos, és una coproducció entre Andalusia i Catalunya, i serà dirigida per Valeria Tejero. El títol de l’obra té a veure amb els àlies o malnoms que antigament tenien les famílies andaluses. Los francisquitos tracta d’una família en què cada personatge té les seves inquietuds i una personalitat molt marcada. L’obra es representarà els dies 31 d’agost i 1 de setembre, també al centre La Mercè.

GEiEG i Fitag junts

Per altra banda, el Fitag i el GEiEG han renovat el seu acord de col·laboració per promocionar aquests dos esdeveniments. El conveni entre ambdues inclou una rebaixa del preu inicial de l’entrada, de 5 euros a 3,5, per als socis i sòcies de l’entitat esportiva GEiEG



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia