Arts escèniques

Bescanó, amb el teatre i la llibertat

El Teatre de Bescanó proposa 12 espectacles per la tardor i fa una campanya per la llibertat d’expressió

El Teatre de Bescanó obrirà el 6 d’octubre la temporada de tardor i hivern del 2018 amb dues representacions de l’obra El fantasma de Canterville (18 i 21 h, de 26 a 30 euros), el gran clàssic d’Oscar Wilde, adaptat per Joan Yago, dirigit per Josep Maria Mestres i protagonitzat per Joan Pera. En total, el Teatre de Bescanó ha programat dotze espectacles per la nova temporada, durant la qual posarà en marxa una campanya a favor de la llibertat d’expressió cultural i artística, davant “la vulneració d’aquest dret els darrers mesos”, segons l’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia. El Teatre de Bescanó, que té un llarg currículum de campanyes reivindicatives i de “reclamació dels drets més fonamentals”, posa ara un altaveu per a la llibertat d’expressió a través dels cartells que anuncien la nova programació.

El 19 d’octubre, es podrà veure A.K.A. (Also Known As), un monòleg de Daniel J. Meyer dirigit per Montse Rodríguez Clusella i interpretat per Albert Salazar, i el 10 de novembre hi arribarà Fairfly, un text de Joan Yago posat en escena per la companyia La Calòrica, que va rebre el premi Butaca i el de la crítica al millor espectacle de petit format. En aquest espectacle, el públic estarà sobre l’escenari, molt a prop dels actors, com també passarà a Ventura, amb Meritxell Yanes i David Planas, el dia 1 de desembre.

Bruno Oro és immortal

El 24 de novembre, dins el festival Temporada Alta, s’ha programat Immortal, una comèdia dramàtica futurista interpretada per Bruno Oro, i el 14 de desembre serà el torn de Mala broma, comèdia negra de Jordi Casanovas, amb Ernest Villegas, Anna Sahun i Òscar Muñoz.

L’apartat musical inclourà Toni Xuclà presenta ‘Shen Nu’ i altres tresors amagats, amb la projecció de tres films muts, el 16 de novembre; Marcel Lázara i Júlia Arrey, el 18 de novembre, i Les dones de Frank, un espectacle dedicat a Frank Sinatra, amb Nito Figueras i les cantants Marian Barahona, Mone Teruel, Susana Ribalta i Txell Sust, que tindrà lloc el 23 de desembre com a concert de Nadal del teatre.

També hi haurà dues propostes familiars: les titelles de Pallassos de fusta, el 14 d’octubre, i el musical La nena dels pardals, el 16 de desembre. El teatre amateur serà representat per Allà on viuen els records, de Gespa Teatre, el 13 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú