Música

Sons del Món creix

L’onzena edició del festival Sons del Món Vi & Music Empordà es va tancar dissabte amb el concert de Gloria Gaynor a la Ciutadella de Roses i un balanç immillorable. En total, 22.498 espectadors han assistit als 13 concerts d’aquesta edició, la qual cosa representa un 10% més d’assistents que a l’edició anterior. “Tal com es va anunciar a la roda de premsa, aquest 2018 es presentava una programació ambiciosa que permetria a Sons del Món consolidar-se a la franja dels grans festivals de la Costa Brava en una nova etapa ja iniciada l’any anterior”, segons fonts de Promo Arts Music, organitzadora del festival.

A la plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries, amb lloc per a 900 espectadors, els concerts de Michael Nyman, Joan Dausà i Sau30 van assolir un 90% d’ocupació. A la Ciutadella de Roses, l’espai amb més capacitat del festival, els concerts d’Antonio Orozco, Els Catarres i Animal, Sergio Dalma i Gaynor han sumat uns 10.000 espectadors. A tots els concerts íntims als cellers s’han exhaurit les entrades, amb les actuacions de Judit Neddermann, Manu Guix, Paula Valls i Maria del Mar Bonet. Els concerts gratuïts a la platja d’Empuriabrava, a càrrec dels jamaicans Inner Circle i el barceloní Macaco, han rebut uns 9.000 assistents. D’altra banda, els tastos de vins de cellers de la DO Empordà que es fan abans de cada concert han registrat un 90% d’ocupació, i s’han venut un 25% més de copes de vi durant els concerts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia