Arts escèniques

Una gran nit de màgia i il·lusió

La 19a Nit d’Il·lusió reunirà dissabte a Santa Cristina d’Aro grans mags internacionals, convidats per Xevi

Santa Cristina d’Aro tornarà a ser aquest dissabte, 18 d’agost, la gran capital de la màgia de la Costa Brava. L’Espai Ridaura serà l’escenari de la 19a Nit d’Il·lusió (22.30 h, 20 euros), l’únic festival d’estiu dedicat a la màgia al mig d’una gran oferta dedicada sobretot a la música. El director i presentador de la Nit d’Il·lusió és Xevi , l’il·lusionista cristinenc i internacional, responsable també de la Casa Màgica, el Museu de la Il·lusió i la Curiositat i, a partir d’ara, també el Gran Museu de la Màgia, on es pot veure una gran col·lecció d’objectes de tot tipus relacionats amb la màgia. El museu acaba de renovar el seu web: www.granmuseudelamagia.com .

En aquesta 19a edició de la Nit d’Il·lusió, hi actuaran també altres sis artistes de diversos països, representants de diferents modalitats de l’il·lusionisme i les arts màgiques: el belga Rafael, la portuguesa Solange Kardinaly, l’italià i molt exòtic Shezan, l’hongarès Soma –la seva especialitat és fer màgia amb telèfons i monedes– i, en representació de l’il·lusionisme fet al país, Jammes Garibo i la seva espectacular Magic Experience i Andreu Selvin Llorens o, simplement, Selvin. Aquest il·lusionista de Rubí, amb més de quaranta anys d’experiència, va guanyar el Premio Nacional de Ventriloquía, l’any 1971, i el 2014 va rebre el guardó al Mag de l’Any de la Fira de Màgia de Torroella de Montgrí (Fimag), que el mateix any també li va dedicar una exposició que repassava la seva àmplia trajectòria en el món dels escenaris. Entre tots els mags i il·lusionistes que actuaran dissabte a Santa Cristina d’Aro sumen un gran palmarès de premis internacionals. La Nit d’Il·lusió és un espectacle “apte per a tots els públics” que sempre crea una gran expectació. Encara es poden comprar entrades anticipades a l’oficina de turisme de Santa Cristina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda