Altres

Carmen Amaya i Tina Turner, a Begur

Begur es va vestir de gala aquest cap de setmana per prestar un homenatge a Carmen Amaya, bailaora històrica que va deixar una gran empremta a tots els begurencs al llarg de la seva vida i estada a la vila. L’espectacle, que va tenir lloc dissabte a la nit, va reunir una gran quantitat de públic, que va gaudir de l’espectacle que van dur a terme El Tablao de Carmen de Barcelona, amb Yiyo i el Tete, fidels successors del ball i l’essència d’Amaya, com a principals protagonistes. La seva representació va brillar per la seva força, la seva energia i el seu carisma, les mateixes qualitats que caracteritzaven l’artista. En el seu nou espectacle anaven acompanyats de cantaores i músics excepcionals, entre els quals, un Amaya.

També va ser-hi present el dramaturg català Manuel Veiga, encarregat de transportar als assistents al Begur dels anys seixanta i al fatídic dia en què la gran Carmen Amaya va ser enterrada al poble.

Per una altra banda, el fotògraf Josep Maria Palou ha donat a l’Ajuntament de Begur una imatge que havia fet a la cantant Tina Turner. La fotografia va formar part de l’exposició de Palou Take it like a woman, que es va poder veure a la sala d’exposicions de les Escoles Velles de Begur el mes d’agost de l’estiu passat i que estava dedicada a dones artistes del món de la música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia