Música

A Vidreres, jazz a la fresca

Al pati de Can Xiberta de Vidreres tot és a punt per arrencar la cinquena edició del Jazz a la Fresca, que aquest any homenatja Django Reindhart i el seu manouche i gipsy jazz. Entre els convidats de luxe, destaca l’actuació d’Eva Fernández, la saxofonista i cantant sorgida de la Sant Andreu Jazz Band, que avui mateix oferirà un recital formant trio amb Josep Munar i Enric Fuster (21 h). L’altre cap de cartell és Llibert Fortuny, que actuarà diumenge (18 h) acompanyat de Manel Camp i Mireia Farrés.

Els barcelonins Acoustic Guiri Explosion (avui), Scaramouche –amb un repertori que evoca Reinhardt, però passat pel sedàs del swing, el funky, la bossa i la rumba– (demà, a les 21 h) i el gypsy jazz de Shine, a més de l’actuació de Pol Prats (diumenge), completen l’oferta d’una programació que a més de l’al·licient artístic té l’afegit que l’entrada és gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia