Altres

S’aixeca el teló de l’Espai Ter

L’equipament cultural enceta avui la programació del segon semestre amb l’actuació de Joan Pera evocant Capri

Mario Gas, Pablo Carbonell, Sílvia Munt, Carmelo Gómez i Brodas Bros són caps de cartell a Torroella

L’Espai Ter ho té tot a punt per enlairar el teló i ja ha editat un petit llibret que inclou tota la programació de la segona temporada de l’any –de setembre del 2018 a gener del 2019– en què s’anima els espectadors a gaudir de les disset propostes de música i teatre que oferta, que inclou els actes de la festa major de Sant Genís.

Joan Pera, l’actor que torna al primer pla del panorama teatral i cinematogràfic (divendres s’estrena el film Yucatán a la cartellera), és l’encarregat d’inaugurar la temporada amb un espectacle ideal per celebrar la festa major: Capri, un xou que recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor i humorista. La ironia amable però incisiva de Capri destil·la en textos com ara El pobre González, Nàufrags El matrimoni i El maniàtic, que encara mantenen plenament vigent la caricatura del català urbà mitjà que ha fet riure tantes generacions. L’obra es pot veure avui mateix a les 20.30 h.

Demà, li prendrà relleu a l’escenari el grup Montgrí Dansa i Cobla Mil·lenària (21 h), que presentarà, com és habitual, un espectacle de dansa d’arrel tradicional. Aquest any, acompanyats en directe pels músics, transportaran els espectadors a diferents èpoques i indrets dels territoris de parla catalana amb noves coreografies i reposicions.

De solfes i manduques és la següent proposta a l’Espai Ter, entre musical i gastronòmica, amb Josep Pla de rerefons i que anirà a càrrec de la coral Vergelitana (23 de setembre). Els amants de la clàssica tindran el seu regal el 30 de setembre amb l’actuació del trio Camilli, considerat un dels joves trios amb més projecció en l’àmbit europeu. Òscar Alabau (violoncel), Viktor Stenhjem (violí) i Jean-Sélim Abdelmoula interpretaran peces de Haydn, Schumann i Xostakòvitx. La dansa i música urbana arribaran de la mà de Brodas Bros i el seu Block Party James Brown Tribute (5 d’octubre) i, a continuació, el millor teatre espanyol del moment amb Todas las noches de un día, amb Carmelo Gómez i Ana Torrent (12 d’octubre).

La companyia Vol’e Temps i el seu Mundos de papel (20 d’octubre) serà el preludi d’Humans, la nova proposta teatral de Mario Gas a partir d’un text de Stephen Karam, protagonitzada per Jordi Bosch (27 d’octubre). Una proposta de dansa amb Akari (10 de novembre) precedirà l’actuació de Pablo Carbonell que, amb el seu El mundo de la tarántula (1 de novembre), es mourà entre el monòleg i el musical per fer un viatge emocional sobre els últims 30 d’anys de l’Estat espanyol.

Encara que sembli mentida, la primera obra de William Shakespeare que es representa a l’Espai Ter es farà el 4 de novembre, amb La comedia de los enredos, abans que Clara Segura i Marta Marco, sota la direcció de Sílvia Munt, portin a escena les noies de Mossbank Road (5 de desembre). Retrat en groc és el nou treball de tenora de Jordi Molina (7 de desembre) i la recta final portarà l’actuació d’In Crescendo (28 de desembre), un concert d’Any Nou a base de valsos i polques (1 de gener) i un concert de Reis amb l’orquestra de cambra de l’Empordà (6 de gener).

Més informació i venda d’entrades al web www.espaiter.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA