Altres

La Vella de Valls despunta en un Sant Fèlix que suma tres torres de 8 netes

Els Minyons es queden a les portes de coronar la bèstia indomable

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha despuntat durant la diada castellera de Sant Fèlix d’aquest dijous a Vilafranca del Penedès. Els rosats han signat la jornada descarregant el seu fidel 4 de 9 sense folre, el 4 de 9 amb folre i agulla, i el primer pilar de 8 de la seva temporada. També han carregat la torre de 8 neta, que feia dies que es preveia que seria la construcció protagonista de la jornada perquè les quatre colles participants la duien al programa. Finalment, la Vella i els Castellers de Vilafranca l’han aconseguit coronar, mentre la Joves de Valls ha estat l’única colla que l’ha descarregat en una diada on Minyons s’ha quedat a les portes de fer-ne l’aleta.

Al seu torn, els Verds han exhibit l’únic castell de 10 de la diada, descarregant el 3 de 10 amb folre i manilles, mentre el 4 s’ha convertit en una fita impossible després d’un primer peu desmuntat i un segon intent esfondrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia