Art

Pepa Poch exposa ‘L’atelier’ al Thyssen

La sala d’exposicions del monestir de Sant Feliu de Guíxols ha recreat l’estudi de pintura de l’artista Pepa Poch a partir de l’exposició L’atelier. Per això la sala està pintada tota de blanc, transformant-la en una tela gegant que la mateixa Pepa Poch va “desenvolupant” a poc a poc. Tal com ha afirmat l’artista, alguns vespres s’acosta fins a l’exposició i “observa” com la gent veu la seva obra. Posteriorment, quan tanquen les portes, es queda amb la companyia del seu marit i es posa “a pintar els llenços”. Com a llenç també s’inclouen les cortines de les finestres, que ja tenen pinzellades daurades i platejades, o bé el terra i les cadires que envolten una taula majestuosa dins la mateixa sala.

Una de les comissàries de l’exposició, Pilar Giró, explica que “per a la gent, és una sorpresa entrar” a l’exposició, perquè els dona l’oportunitat de gaudir d’una obra d’art en tres dimensions. En una de les parets de la sala, es poden veure part de les obres més importants de l’artista, en un estil de “museu del segle XIX”. Les pintures exposades no estan ordenades seguint cap cronologia concreta, sinó que tan sols s’han escollit quadres que expliquen la trajectòria de l’artista, obres com ara la Gran dama o un homenatge al pare de l’artista. La mostra és oberta fins al 14 d’octubre a l’Espai Carmen Thyssen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats