Arts escèniques

Terrassa acull circ de prestigi

La desena edició del Festival de Circ de Terrassa, que se celebra entre demà i dijous a la ciutat vallesana, aposta pels espectacles de gran format i potencia la presència de companyies internacionals. Així ho va explicar, divendres a l’ACN, Enric Petit, responsable de l’Associació Tub d’Assaig 7.70, organitzadora d’un certamen que pretén arribar a més públic. “L’assemblea de l’entitat ens va demanar que portéssim menys solistes perquè hi ha molts espectadors i amb aquesta tipologia de propostes es perd una mica. Creiem que amb un format més ampli arribarem a més gent.”

Els dos plats forts de l’edició d’enguany arriben de la mà de dues companyies franceses: el trepidant muntatge de bàscula Bal Trap de la companyia Le Contrabande i Furieuse tendresse de Cirque Exalté, un espectacle “molt transgressor” en què tres artistes combinen acrobàcies, malabars i equilibris amb la música rock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia