Patrimoni

Viure la cultura

El festival Som Cultura comença amb plens en bona part de les activitats del seu primer cap de setmana

Una quinzena de museus gironins mostraran avui els seus tallers a Sant Feliu de Guíxols

Som Cultura, el festival de les experiències culturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, va començar ahir a la tarda les seves activitats, amb una visita guiada al cementiri mariner de l’Escala, que es va completar al vespre amb un concert de Les Anxovetes a l’Alfolí de la Sal, coorganitzat amb el festival Portalblau. El festival Som Cultura continua aquest cap de setmana a diferents localitats de les comarques gironines, com ara Sant Feliu de Guíxols, on aquest matí tindrà lloc Els museus surten al carrer: una mostra dels tallers que ofereixen habitualment una quinzena de museus que formen part de la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona. Aquesta mostra tindrà lloc, entre les 10.30 i les 14.30 h a la placeta de Sant Joan, i el públic hi podrà fer un tast d’activitats com ara el taller d’amulets romans del MAC-Empúries; el de mandales de fil del Museu del Museu del Joguet de Catalunya; Construïm el castell del Montgrí, del Museu de la Mediterrània; Fem un xai i fes de monjo copista, del Museu Etnogràfic de Ripoll; Descobrim la història del 3D, del Museu del Cinema, i Creem un joc de taula de suro, del Museu del Suro de Palafrugell. Totes les activitats són gratuïtes.

Aquest primer cap de setmana de Som Cultura ja s’han exhaurit les places de diverses activitats, com ara Som Figueres. Som Dalí; Altres camins de l’exili. L’Albera i el castell de Requesens, i La Guerra Civil a Figueres. El festival impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona també proposa activitats, avui i demà, a Ullastret, Vilabertran, Empúries, Torroella de Montgrí, Begur i Llafranc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia